marți, 6 noiembrie 2012

10 pași pentru o zi minunată

1 Trezește-te devreme ! ( cu condiția de a te pune la somn la o oră decentă maxim 00:00)
Cu cât vei dormi mai mult cu atât te vei simți mai obosit, fără chef, epuizat fizic, psihic, făra energie, cu o stare de somnolență constantă și totodată timpul tău se va duce pe apa sâmbetei deoarece producția ta pe ziua aceea va fi zero.
2. Privește cerul, soarele! deschide geamul și lasă-te învăluit și răsfățat de aerul proaspăt al dimineții, respiră adânc și spune în gând sau cu voce tare "Sunt fericit și îți multumesc Doamne că nu ai uitat să mă trezești în aceasta zi minunată, că mi-ai oferit o nouă șansă, și nu m-ai oprit din drumul visurilor mele.
3. Oferă un bună-dimineața și un bună-ziua cu zâmbetul pe buze, chiar dacă ceilalți nu o fac, fii tu puterea exemplului.
4. Verifică agenda cu lucruri (de făcut azi...) și gândește-te o clipă la zicala " Ce poți face astăzi nu lăsa pe mâine!
5. Rezervă-ți timp pentru relaxare, revigorare, reîmprospătarea fizică și psihică, pentru că nu putem funcționa eficient doar mergând în linie dreaptă. Inima noastră bate ca și un ceas TIC-TAC, gândește-te dacă ar începe la un momentdat să bată doar TIC-TIC-TIC ce s-ar  întâmpla ?
6. Spune mulțumesc cât mai des indiferent de persoana căreia te adresezi!
7. Rezervă-ți timp pentru a râde și încearcă să-i faci și pe ceilalți să râdă- râsul e un medicament pentru inimă și suflet.
8. Sună-ți sau vizitează-ți părinții- indiferent de câte lucruri ai pe cap, sau câte treburi ai de făcut, pentru ei va conta enorm.
9. La sfârșit fă ceva după plăcere inimii tale- vei căpata încredere și multă energie.
10. Nu încerca să trăiești ca și când viața ta ar fi o eternitate ! 

Te pup și te îmbrățișez! Să ai o zi minunată !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu