marți, 4 decembrie 2012

Când te doboară, te ridici, te enervezi.


          De multe ori știu că ți-ai pierdut orice chef de a mai continua să speri, să visezi, să îți urmezi vocația, să privești în viitor. Acel sentiment acea senzație că NU, nu vei putea reuși, nu ai șanșe, nu ai putere, e prea lung drumul, e prea dificilă calea, ți se pare prea greu totul și nu are rost să începi. Te simți o chestie mică fără sens într-o lume mare plină de provocări și încercări.
       Ești confuz într-o lume nebună, nebună de tot, nu știi ce vrei, ce îți place cu adevarat, ce drum să alegi pentru a nu greși calea și a nu regreta că ai facut sau nu ai făcut acel lucru. Dar știi că după ploaie vine și soarele sau dincolo de nori  e mereu soare și că această senzație acest sentiment atât de neplăcut nu ține o veșnicie, dispare ca prin minune, pentru că viața nu reprezintă doar durere, doar fericire sau doar tristețe.
       Și că trebuie să accepți că ești o ființă cu suflet și inimă, astfel trebuie să treci prin toate aceste stări de agonie și extaz. Dar lucrul pe care NICIODATĂ să nu-l uiți este  VISUL TĂU.  Și atunci când te doboară te ridici, te enervezi și continui SA SPERI ( că bine zic Smiley și Alex Velea).

Îți doresc o seara bună dar bună de tot !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu