marți, 13 noiembrie 2012

Tu mergi înainte!

               Am stat astăzi și m-am gîndit de fapt nu doar azi ci în ultima perioadă, că majoritatea oamenilor pe care îi întâlnesc în drumul meu sunt foarte pesimiști, fricoși și rareori te încurajează în momentul în care le povestești cu entuziasm despre visul tau, despre planurile tale, despre obiectivele tale. Cu siguranță și tu ai auzit replicile urmatoare: E foarte greu ! , În Romania nu ai șanse! , În Romania nu se caută! , Nu poți dacă nu ai bani!, Nu ai cum să faci asta dacă nu ai pile! , Crezi că eu nu m-am gândit la asta, dar am lăsat-o balta!, Șansele sunt destul de mici să poți obține lucrul acela ! , Mai bine stai frumos în banca ta ! , Nu are rost să te complici ! , Fată tu visezi la lucruri sfinte! , Sunt foarte mulți care fac asta, mai bine încearcă altceva! și lista poate continua....Nu cred că nu ai auzit măcar odată în viața ta una din afirmațiile de mai sus.
               De ce oare exista atât de multe persoane care te descurajează, care râd de visurile tale, pentru care N si U sunt litere de lege. Știi ce cred eu că multe dintre acele persoane pur și simplu sunt SLABE, nu au curaj să facă nici cât faci tu, nu au curaj să viseze, nu vor să-și împlinească sufletul, sunt prea comode să-și urmeze visul și se tem ca nu cumva tu să FII ALTFEl, și să ieși din spiritul de turma în care multora le place să se afunde. Și poate că nu sunt perfectă, și poate că la început ca la orice început nu dețin toate informațiile necesare, fac greșeli, sunt putin stângace, nu am toate cunoștințele în domeniu, dar asta nu înseamnă că nu sunt dispusă șă învaț, să caut, să mă informez, să mă dezvolt, să evoluez. să citesc, să perseverez, să inovez, să mă străduiesc, să MUNCESC pentru visul meu. Mereu am știut și am vazut că lucrurile de valoare se obțin cu sacrificiu, dar câți dintre noi avem tăria și puterea să ne sacrificăm? Și dacă nu vei reuși? Și dacă nu voi reuși măcar sunt fericită că am încercat, că am avut curajul și  putere să FAC ! Și încă  voi continua iar în momentul în care vei spune că nu am reușit eu nu voi mai fi !
 Crede în visul tău,
 Și ține minte,
 Nu te lăsa descurajat,
 Continuă-ți drumul, Tu mergi înainte!

Să ai o zi minunată în sufletul tău !



             

2 comentarii:

  1. Placute ganduri, ce oglindesc frumusetea sufletului tau. Cu siguranta esti o persoana speciala si meriti doar ce e mai bun si demn de tine. Mult succes in tot ceea ce ti-ai propus! Mai devreme sau mai tarziu, vei obtine ceea ce ti se cuvine. Ce-i al tau e pus deoparte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru gandurile frumoase Artelian, aceste ganduri sunt mici imbolduri care iti dau puterea sa-ti urmezi visul si sa nu te abati de la drumul tau. Sa te bucuri de viata!

      Ștergere